Financiering

COSMETIC FINANCE

Let op! Geld lenen kost geld.

Wil je graag op de korte termijn je ingreep ondergaan en je geeft de voorkeur aan gespreide betaling? Om dit mogelijk te maken is Pure Care Consultancy een samenwerking met Cosmetic Finance aangegaan.


De mogelijkheden van Cosmetic Finance
Cosmetic Finance is jarenlang actief als financieel intermediair voor plastische chirurgische ingrepen. Zij bieden de mogelijkheid om het gehele bedrag voor je ingreep te lenen en dit in termijnen terug te betalen. Let op! Het is belangrijk om te beseffen dat geld lenen altijd onderaan de streep meer geld kost. Cosmetic Finance zal samen met je op zoek gaan naar de meest geschikte financieringsvorm door het inventariseren van je mogelijkheden en door te kijken naar je persoonlijke situatie.


Ben je geïnteresseerd in het maken van een afspraak met Cosmetic Finance of meer informatie over de mogelijkheden? Dit kan eenvoudig via hun website https://cosmeticfinance.nl


Hoe gaan ze om met medische en financiële informatie?
Cosmetic Finance zal geen beroep doen op je medische gegevens voor het verstrekken van de financiering. Medische gegevens blijven tussen jou en Pure Care Consultancy. Zo ontvangt Pure Care Consultancy ook geen informatie over je financiering. Op deze manier blijft je behandeling en je financiering gescheiden.


Met ons in gesprek over de mogelijkheden voor je ingreep?
Tijdens een 1 op 1 gesprek komen alle belangrijke aspecten van een plastische chirurgische ingreep in Turkije aan bod. En onderzoeken we samen welke opties het beste bij je past.
Een informatiegesprek boek je makkelijk online via de groene knop rechts bovenin “Afspraak maken

Let op! Geld lenen kost geld.